Want your
own Fotopage?






 
Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Nov-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
22 jan :: bawal asli kosong jahit oktant, Y.E.S..!!

sms order supaya sng&cepat kami check,dan bgtau kod tudung yg dikehendaki :: BERMULA DR ANDA KLIK KE KEDAI ONLINE INI,HARGA PALANG HITAM ADALAH HARGA BIASA MANAKALA HARGA MERAH ADALAH HARGA Y.E.S [year end sales] yg sedang berlangsung dan habis pada 15january shj. DIMANA KAMI SDG JUAL SEHELAI PD HARGA BORONG,DGN BERLANSUNGNYA PROGRAM Y>E>S INI,SERTA MERTA HARGA BORONG 10 HELAI DI MANSUHKAN,UTK PEMBORONG CUMA DI SEDIAKAN HARGA KODI di ingatkan,kalau nak BELIAN SEHELAI BOLEH,takda masalah,cuma belian kodi adalah bonus utk menambah pendapatan sampingan anda.

harga tudung yg b'warna merah b'makna harga sedang less,maknanye yg tu dah less takleh kurang lg yea
SEMUA TUDUNG MEMPUNYAI HARGA KODI
borong minima 10 helai - blh campur sebnyk mungkin,
kodi 20 helai minima - blh campur 3 jenis shj,
SILA SMS @ EMAIL UTK HARGA TAKKAN DI SIARKAN DI SINI ,rahsie..!



















=======














=======












=======




































======




Wednesday, 5-Aug-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
bawal asli kosong di jahit oktant & bawal besar no.2

sms order supaya sng&cepat kami check,dan bgtau kod tudung yg dikehendaki :: pembelian 3-9 helai sila minta less yea. di ingatkan,kalau nak beli sehelai pun boleh,takda masalah,cuma belian borong & kodi adalah bonus utk menambah pendapatan sampingan anda.

======















harga tudung yg b'warna merah b'makna harga sedang less,maknanye yg tu dah less takleh kurang lg yea
SEMUA TUDUNG MEMPUNYAI HARGA KODI
borong minima 10 helai - blh campur sebnyk mungkin,
kodi 20 helai minima - blh campur 3 jenis shj,
SILA SMS @ EMAIL UTK HARGA TAKKAN DI SIARKAN DI SINI ,rahsie..!





















====
























































utk tudung bawal bidang 55″ ni adalah bawal no.2 gred A dr korea bukan dr china, kain korea sedikit lembut berbanding china,dan tak jarang utk yg suka pakai hijab labuh.bunga sulam tangan dia pun warna warni seakan design pd bawal asli.

harga tudung yg b'warna merah b'makna harga sedang less
SEMUA TUDUNG MEMPUNYAI HARGA KODI
borong minima 10 helai - blh campur sebnyk mungkin,
kodi 20 helai minima - blh campur 3 jenis shj,
SILA SMS @ EMAIL UTK HARGA TAKKAN DI SIARKAN DI SINI ,rahsie..!





































Tuesday, 16-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
batik sutera &crepe lukis tangan & digital utk Edisi Raya~!

 
ctredzuan telah memulakan jualan batik online sejak akhir 2003, ketulenan dan kepuasan penghasilan kualiti dan design tersendiri adalah keutamaan pelanggan dlm mementingkan ke'eklusif'an memakai. THE PRICES ARE STILL CAN NEGOTIABLE, sila sms @ email utk harga less. belian borong minima 7pasang, dan kami akan memberikan harga yg anda takkan dapat di tempat anda.

HARGA PROMOSI UTK HARINI - RM300 SHJ...!!





sila klik atas gambar utk lihat lbh jelas






=====================================================









sila klik atas gambar utk lihat lbh jelas









=======================================================


HARGA PROMOSI UTK HARINI - RM215 SHJ...!!





sila klik atas gambar utk lihat lbh jelas






bagi yg berminat utk membuat seragam uniform,
sekiranya ada design yg anda minati di sini,sila pilih dan kami
akan buat yg sama 100% insyaAllah, dengan kualiti yg SAMA
tempoh utk uniform minima 15 pasang akan siap dalam masa seminggu.
dalam satu2 masa kami boleh mengambil tempahan uniform
sbyk 400 pasang shj.tak jamin lebih dr tu melainkan 2kali gap masa di berikan.


Sunday, 12-Apr-2009 17:38 Email | Share | | Bookmark
24may - batik sutera jaquard & satin super bumper ekslusif~!!!

 
 


semua harga boleh runding,sila sms!

sutera maveles dan ekslusif masuk harini,semua nya baru
dan teknik marble ni yg terkini di pasaran, juga design ocean blue yg betul2
mengancam jiwa - jangan keliru,batik ocean blue bukan curik dr website Ann haa..
tp kami sahabat niaga internet yg cemolot gittew.sila pilih yg mana berkenan,
sms utk booking cepat,kepada yg biasa berurusan niaga
dengan kami RM1500 ke atas sebelum ni, di benarkan membuat
bayaran ansuran sbyk 2 kali, kalau banyak boleh di pertimbangkan lagi.

bagi yg berminat utk membuat seragam uniform,
sekiranya ada design yg anda minati di sini,sila pilih dan kami
akan buat yg sama 100% insyaAllah, dengan kualiti yg takkan lari ke lauttt...~!
tempoh utk uniform minima 15 pasang akan siap dalam masa seminggu.
dalam satu2 masa kami boleh mengambil tempahan uniform
sbyk 400 pasang shj.tak jamin lebih dr tu melainkan 2kali gap masa di berikan.














====================================================


















====================================================


stok super eklusif VViP ini dibuat sebulan cuma 3helai shj
very da' ekslusif,pasaran kedai/butik kelantan pun masih RM450 ke atas!
design bunga hutan yg memang maveles,jaminan tiada copycat
stok yg sangat2 susah utk kami dapatkan utk jualan,kerana kelarisan
dan tempoh buat yg sangat2 teliti dan lama utk sesehelai kain

harga pasaran RM450 ke atas
harga kami cuma RM350 sepasang!


TELAH TERJUAL:- vvip 3,5,7














====================================================



TELAH TERJUAL:- ANN 4,7, 8




====================================================


TELAH TERJUAL:- no. 21,22, 27,28, 30,31,32














Friday, 12-Dec-2008 00:27 Email | Share | | Bookmark
dibuka utk jualan

ramai yg berpuas hati dengan penampilan tudung jualan kami yg di tampal dengan rhinestones hot fix preciosa swarovski,ramai yg request nak beli utk tampal sendiri, jadi dengan ini kami membuka jualan sikit2 utk jualan batu berlian tampal rhinestones hotfix preciosa ini



saiz yg ada dlm tangan cuma saiz SS10 dan SS16
senarai harga:

SS10 = 25 biji RM9
SS16 = 25 biji RM12
1 sampul ada lebih kurang 1000 biji - kalau beli lebih ada less lagi


========================================================

MANJALARA / BATU GAJAH:



juga terdapat casing hitam dan warna warni, kalau nak, sila bgtau ya.


senarai harga:

sepapan RM89
lebih 2 papan akan di beri less lagi


setakat ini hanya 2 berlian ini shj yg kami provide [kang lebih2 ada yg marah pulak lagi hehehe... sekiranya nak,sila sms yea, pd yg beli tudung borong, anda layak juga dapat beli sepapan dengan harga borong


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net