Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Nov-2007 21:30 Email | Share | | Bookmark
senarai habis

senarai tudung minggu ini yg telah habis:
siaran utk rujukan pembayaran sahaja
jangan ulang order yg di bawah ini yer..












>> BATU GAJAH TABUR DI TENGAH DI JAHIT BUKAN DI TAMPAL BERLIAN PUTIH, TU YG MENGEBESTKAN NYE <<


















Saturday, 3-Nov-2007 13:21 Email | Share | | Bookmark

update 7 november ~ ADA TUDUNG BARU DI MASUKKAN...!!


guide utk kawan2 cara yg mudah utk tengok tudung2 atau jualan lain yg telah ct update , sbb kekadang kalau anda masuk dalam masa 24 jam, kekadang pages yg di paparkan komputer anda tidak update, jadi sebelum browse @ lihat paparan terkini fotopages ct, setiap kali masuk ke sini, kawan2 tekan butang refresh pages ye, ini letak di mana butang refresh anda:



Thursday, 1-Nov-2007 19:53 Email | Share | | Bookmark
senarai habis

 
 
 
View all 4 photos...
GAMBAR-GAMBAR PELANGGAN YG MEMAKAI TUDUNG BELIAN DR KAMI


Monday, 29-Oct-2007 08:54 Email | Share | | Bookmark
AMARAN 24 JAM UTK ZUHAIDA.....!!!

warning kepada nick zuhaida07, peniaga di ebay


saya memberi anda masa sehingga 24 jam utk remove gambar tudung saya sebagai jualan anda konon2 di ebay,
http://www.ebay.com.my/viItem?ItemId=320174400110

sekiranya saya tengok gambar tudung saya masih di perdagangkan di sana, saya takkan teragak2 utk menyaman anda dan membuat report kepada ebay.com yg anda peniaga yg telah mencuri hasil jualan org lain. mana saya tak hangin, tudung dah lah curi gambar, pulak tu jual sehelai RM40, awak tak tipu sapa sebenarnya ni? gambar mcm tu modal RM40 pun tak dapat.

sila buang gambar yg telah di curi dalam masa 24 jam, kalau tak, siap sedialah utk di saman.....!!


Monday, 22-Oct-2007 21:14 Email | Share | | Bookmark
senarai habis

 
senarai yg telah habis minggu lalu,
siaran utk rujukan pembeli sahaja
no repeat order yek..










































































[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net