Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Feb-2008 10:30 Email | Share | | Bookmark
JUALAN SEMPENA BULAN ISTIMEWA CT-REDZUAN

 
edited


Wednesday, 30-Jan-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
tolong bgtau sape yg bayar

minta kerjasama sesangat, sape yg bank in yg ct bulatkan ni tolong bgtau
kalau tak, penghantaran tak dapat di buat harini tanpa pengesahan dr anda taww





Wednesday, 23-Jan-2008 23:44 Email | Share | | Bookmark

 
kain selendang lace chiffon - khusus pengantin & yg mahu kelihatan vogue

sehelai RM25 sahaja










==================================================

utk serious buyer borong dan kodi TUDUNG BAWAL ,
sila sms @ pm ct utk harga borong yg semestinya jauh lebih murah dr harga sehelai
semua harga pada harga baru


Wednesday, 23-Jan-2008 02:17 Email | Share | | Bookmark
minta maaf........

assalamualaikum,
ct minta maaf pd yg ct janjikan utk menyiarkan gambar baru terutama RM35, tak dapat tunaikan permintaan dan buat kan kekawan sms @ tunggu2 gambar stok baru, sbb 21 hb ct admitted hospital kes miscarriaged kali ke 2.semalam dah keluar dr wad, balik malam tu ingat nak snap gambar tp masih sakit2 satu badan akibat D&C, minta maaf ya, insyaAllah harini beransur pulih ct akan tunaikan janji utk masukkan gambar baru dan anda akan dapat tengok seawal esok yea.


tudung baru rm35 dah di masukkan malam ni sebanyak 36 helai, cepat yea..

cerita keguguran ada kat sini



Saturday, 12-Jan-2008 09:14 Email | Share | | Bookmark
pengumuman hujung minggu




update 17jan:

tudung baru masuk rm35 sebanyak 40 helai harini,
sila tengok di bawah yer

perhatian kpd pelanggan budiman:

harap sedia maklum, tempahan pertama yg akan di ambil kira terutama tudung rate RM30 - RM38 adalah dr tempahan melalui sms, sekiranya anda sms " saya booking nombor tudung sekian2..." ct akan reply " ok, ct check dulu ya takut ada booking bertindih " jadi bg masa ye sbb booking akan di tanda tghari seawal jam 12.30tgh,sekiranya anda booking awal2 pagi. sekiranya ct reply lepas waktu menanda - " maaf booking tadi nombor ..... ada, tapi nombor ...... telah habis " ianya merujuk kepada ada yg telah awal2 menepah nombor tersebut, jangan lah marah ct sekiranya yg anda booking telah habis ye sbb kami berusaha sedaya upaya utk memenuhi setiap permintaan tp apakan daya, sehelai warna dan sulam tersebut kekadang terhad cuma 1-2 helai shj. sbb itu repeat order tak di galakkan melainkan tokey sedia merepeat sendiri, nk tempah balik sulam tersebut susah sbb pembuatan semua kat siam bukan di tempat kita.

harap maklum sesangat prosedur penempahan ini ya sbb sehari sekali pembeli menempah ramai dan memang akan ada order tertindih, ct tak mengutamakan mana2 pembeli, lama ke baru.. asalkan peng 'sms' terawal, ianya akan di ambil kira,bg yg menempah melalui pm di forum paling lambat ct tanda sbb kekadang peak hour wmdc tak boleh masuk


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net