Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Mar-2008 00:13 Email | Share | | Bookmark
jualan batik di kiv













SUTERA CREPE EXLUSIF HENDON:
CE01-
CE02-

SUTERA CREPE + RAYON:
CHC01-
CHC02- IDA

SUTERA RAYON + JAQUARD RAYON:
CHR01-
CHR02- AYU
CHR03-
CHR04- SALINA


SUTERA + CHIFFON EXLUSIF:
CS01- CUMIE
CS02- ELSKERDEG
CS03- linSkn
CS04- ROSMINI
CS05- linSkn
CS06- linSkn
CS07- RHAILA
CS08- RHAILA
CS09- LNDSKAN
CS10- RMINI
CS11-
CS12- MARLISSA
CS13-
CS14- ELSKERDEG
CS15-
CS16-
CS17- SHARINA
CS18- RHAILA
CS19-
CS20-
CS21-



SUTERA TERHAD PELANGI HENDON:
BH01- linSkn
BH02- linSkn


SUTERA RAYON:
SR1- AINZ
SR2- AINZ
SR3- AINZ
SR4- AINZ
SR5- MARIAH
SR6- AINZ
SR7- AINZ
SR8- AINZ
SR9- AINZ
SR10- AINZ


senarai batik sutera EM :
1- KAKROS
2- KAKROS
3- EKAY100
4- LIZA
5- KAK YATIE
6- KAKROS
7- ALIA SYIFAA
8- AYU
9- KAKROS
10- SUE74
11- KAKROS
12- QLISSA
13- FARAH MARDHY
14- KAKROS
15- SUE74
16- KAKROS
17- KAKROS
18- FERDAUS
19- KAKROS


SUTERA RETRO:
BM02- NAFIAH
SCC01 - JAN
SCC02 - JAN
BNA2 - SURIE
BNA3 - SURIE
BNA4 - FERDAUS / ONFARISHA


SUTERA DESIGN COSRY:
SC09 - FARAH
SC10 - SARINA
SC11 - SALINA
SC13 -
SC14 - SARINA
SC15 - NORAINI
SC16 - SARINA
SC17 - SARINA
SC18 - sold
SC19 -
SC20 - SARINA


SUTERA RAYON:
SR01 - ROHAIDA
SR02 - EMMA
SR03 - EMMA
SR04 - ROHAIDA
SR05 - SARINA
SR06 - ROSMINI
SR07 - SARINA
SR08 - SARINA
SR09 - LATIPAH
SR10 - DEELA
SR11 - LATIPAH
SR12 - LATIPAH
SR13 - IZZALIA
SR14 -SARINA


PJM01- PDA
PJM02- DEELA
PJM03- MASNAH
PJM04- ARYSASOFEA
PJM05- ANA
PJM06- PDA
PJM07- MAS
PJM08- MAZUINA


BPR01 - ZAWANA
BPR02 - ZAWANA
BPR03 - ZAWANA
BPR04 - MARIATI
BPR05 - KARMILA
BPR06 - ROHAIDA
BPR07 - ANA
BPR08 - ROHAIDA
BPR09 - MARIATI
BPR10 - HAZ
BPR12 - MARIATI


BNA1 - SARINA
BNA2 - SARINA
BNA3 - REZA
BNA4 - SHUHADA


SBA1 - KNOOR
SBA5 - LEEN




////////////////////////////////////////////////////////////////

SEKIRANYA ANDA TENGOK ORDER ANDA TIADA DI ATAS,
SILA KLIK BANNER BAWAH NI UTK TENGOK BELIAN YG TELAH DIJUAL,
SIARAN UTK RUJUKAN PEMBELI :




- SEMUA BATIK SUTERA JUALAN CTREDZUAN DIJAMIN TAKKAN LUNTUR PD BASUHAN KEDUA
- SEKIRANYA DI TULIS SUTERA KELANTAN @ JAQUARD, TAKKAN ADA KELAS KAIN,KAMI MENGGUNAKAN JAQUARD YG TERBAIK SELEMBUT SUTERA SATIN.
- JAMINAN KETULENAN MUTU,SILA RETURN SEKIRANYA ROSAK @ TERDAPAT CELA PD WARNA LUKIS
- SEMUA BATIK SUTERA JAQUARD JUALAN CTREDZUAN ADALAH LUKIS TANGAN BUKAN CHOP!


amaran....!!
bagi sesiapa yg mencuri harta intelek gambar jualan kami, kami tak halalkan pendapatan anda 10sen pun dr penat lelah kami selama kami berusaha mengambil gambar, ingat, sanggup ke anda suap makanan ke mulut anak isteri anda dengan duit yg tak halal dr kerja tak berkat mencuri gambar usaha penat lelah orang lain?




Friday, 28-Mar-2008 07:42 Email | Share | | Bookmark
sedikit keterangan




ramai pemborong yg pm @ sms ct bertanyakan harga tudung batu gajah / manjalara 1 line ni tolak berapa dan kenapa ada peniaga lain boleh tolak sehingga rm30 sehelai, ni ct sertakan bukti yg fresh2 ct dapat dr supplier baru je tadi, sbb tu semua jualan tudung batu gajah ct nyatakan ct punya original, mesti ramai yg kompiuskan, apa bende nak ori semua sama jek, ini lah bukti nye, kalau bandingkan kedua jenis memang nampak seakan, tapi kalau amati dengan mata biasa, mmg nampak beza lagi2 bab berlian pink cair ni nampak jarang2 jarak antara casing2 dia dan dia memancar warna putih bukan warna warni. kain bawal pulak memang bawal dr jepun tp org panggil bawal siam bukan bawal asli, dia licin seakan kain jojet @ koshibo nipis dan dia jarang sedikit dr yg asli jepun.

mungkin anda tengok rm40 sehelai ct jual mahal lagi bg anda tambahan yg tinggal di kelantan, tapi iye! inilah beza dan jawapan kepada yg murah anda perolehi di tempat2 anda dan terutamanya jalan TAR yg boleh jual sehingga rm32 sehelai. hati2 dengan keamatan ini, kalau nak yg terbaik, utk jimat poket, pilih yg tiruan bukan penyelesaiannya, pilih yg original ketahanan mutu dan ketulenan berlian, pasti jimat boleh pakai kekal sampai kain tercarik!


Friday, 7-Mar-2008 23:19 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG BARU

edited


Monday, 3-Mar-2008 18:10 Email | Share | | Bookmark
batik baru lebih murah dan berbaloi.....!!

 
edited


Monday, 18-Feb-2008 21:49 Email | Share | | Bookmark
sila klik PADA GAMBAR DI BAWAH utk gambar batik baru

Assalamualaikum,
mulai harini ct akan memulakan balik jualan batik sutera lukis , aku bangkit dr kenangan silam yg mematahkan semangat menjual batik, hehe.. jangan ingat ku tak mampu lagi bangkit dr sejarah yg mematangkan perjalanan.. akibat ramai yg menggiat ct utk berniaga batik, maka dengan ini,dengan rasminya, jualan batik dimulakan semula, plus dengan jualan tudung bawal yg akan di update setiap hati.

kami juga sedia menerima tempahan batik utk harga pertengahan bagi tender2, persatuan atau badan2 beruniform yg memerlukan pemakaian batik yg di sarankan kerajaan setiap khamis setiap minggu. anda mempunyai banyak pilihan di ctredzuan's bay samada batik exlusif mahupun lain2 design, dengan pelbagai sebutharga yg berpatutan. kualiti? insyaAllah di jamin puas hati kerana pengalaman lalu membatikkan keadaan, hehe..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net