Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Jul-2008 02:16 Email | Share | | Bookmark
cara borong dan soalan-soalan lazim

rungkaikan sedikit pernyataan dan soalan yg sentiasa pembeli bertanya atau berulang2:

kawan2 / pelanggan yg di hormati sekalian..


harini ada ct nak buat sedikit cara utk menempah @ membuat booking, sesuatu order ct utamakan sekiranya anda sms ke 0129293961 yea, sbb sms terawal akan di kira sbg book @ chopp!! yg pertama, sbb kalau nak kira email, kekadang line internet tak elok, kena login berkali2 utk tgk order anda, jadi sekiranya anda nak buat book, katakan sms anda berbunyi begini " CT SAYA NAK ORDER A,B,C,D,E,F,G KALAU ADA BGTAU YA" ct mohon sesangat akhir sms tu maklumkan samada katakan anda order 4 helai, 2 helai takda @ sold, ada 2 helai sahaja, tolong maklumkan samada nak proceed / book juga lagi 2 helai yg masih available / boleh di beli tersebut, sbb kekadang ada sesetengah tu , ada order 5 helai katakan, 3 helai ada, 2 helai takde, jadi ct tanda 3 helai tu, last2 baru bgtau taknak semua sbb tak cukup 5 helai, ct minta tolong sesangat ye, utk kelancaran proses editing palang atas tudung, kalau anda kensel berkali2 ct kena klik atau copy balik gambar dr database photobucket utk buang palang.

palang ni akan di palang segera order anda, tapi akan kelihatan pada sebelah petang di paparan internet anda sbb apa? sbb palang di buat dengan tangan, bukan automatik terjadi dengan sendiri, sbb tu ct minta anda klik berkali2 kalau ct dah edit palang, jangan marah ye dengan kejadian palang2 ni, utk mengelakkan kesukaran membuat tempahan dan tertukar order, palang di buat sendiri, bukan auto mcm sistem shopping cart @ oscommerce.

sekiranya anda sms pada jam 8 pagi, ct tak jawap time tu, ct mohon maaf sesangat sbb ct tido masa tu, sbb semalam proses ambil gambar bermula jam 11 malam biasanya, atau lepas tgk citer intan - astro prima, hehe.. dalam jam 12 habis jam 2.30 pagi, jadi ct tido kejap bangun seawal jam 5 pagi utk proses editing palang terbaru pelanggan bayar tgh malam dan masukkan gambar baru siap seawal jam 8pagi ini, jadi ct minta maaf, masa tu anda mungkin tak mendapat segera jawapan sms ct huhu.. maafkan saya.. saya manusia normal yg sentiasa tak cukup tido.ok, selamat membooking, jangan marah ye kalau yg anda idamkan kekadang terlewat mendapatkannya.

================================================================

beberapa rules utk belian borong @ kodi:

borong adalah bermakna 10 helai, boleh piih dari mana2 jenis tudung bawal yg berkenan, maknanya nak ambil sehelai setiap jenis pun boleh asalkan minima 10 helai, tak kira berapa bangsa nak campur. kalau nak dapatkan harga lebih rendah dr harga borong, anda boleh memilih utk bertukar ke belian kodi. kalau ambil 20 helai sekalipun, kalau campur lebih di kira tetap harga borong.

kodi bermakna - pukal @ dlm bahasa peraih kelantan belian dengan kuantiti warna lengkap 20 helai, dalam satu jenis, wajib ambil semua yg di sediakan peraih, tetapi belian dengan ctredzuan anda boleh membuat pilihan membeli pada jenis kodi utk tudung bawal ni, tetapi boleh pilih sehingga 3 jenis utk minima 20 helai jenis tudung, katakan nak 20 helai - tapi nak campur2, boleh sehingga 3 jenis shj. dan kalau nak lebih dr sekodi boleh saja, bgtau saja berapa kuantiti, ct akan sediakan harga. dan kami takkan memaksa anda utk menerima stok yg kami sedia pilih atau spt pembekal lain, mereka wajibkan ambil dr pilihan mereka sahaja, dengan ctredzuan anda akan dapat memilih sendiri dengan memberikan nombor kod yg tertera asalkan jangan dari kalangan dr yg di palang.

palang bermakna sesuatu jualan @ stok telah di beli dan confirm takkan ada dalam masa yg terdekat sebarang ulangan. sekiranya anda ingin memiliki juga tudung yg telah di palang, tunggu sehingga tarikh siaran baru akan kami paparkan, insyaAllah kalau kebetulan akan ada dr kalangan yg telah di palang anda minati dulu, kembali di buat @ di supply oleh pembekal kami.

sebarang pertanyaan harga utk borong sila bgtau berminat yg mana, utk serious buyer sahaja akan kami berikan harga2 borong tersebut, pada peniaga lain yg sekadar utk survey harga, lupakan, masing2lah kita menjaga keharmonian kedai kita yea.

S: KENAPA TUDUNG BANYAK YG PALANG?
YG PALANG ADALAH YG TELAH TERJUAL, BUKAN UTK BULAN LEPAS, MINGGU LEPAS TAPI UTK JUALAN MINGGU INI

S: JAM BERAPA MASUKKAN TUDUNG KALAU JAM 11 PAGI SETIAP HARI DAH BYK HABIS?
KALAU CT AMBIK GAMBAR LEPAS ISYAK, TUDUNG AKAN DI MASUKKAN SEAWAL JAM 5.30 PAGI,DEPENDS, KALAU LINE INTERNET MASA TU BAGUS, BOLEH MASUK SEAWAL JAM 4 PAGI, KALAU TIME BULAN PUASA 3 TRIP TUDUNG AKAN DI MASUKAN SESUAI DENGAN PERMINTAAN SEMASA.

S: KENAPA TAK DELETE JER TUDUNG YG PALANG?
TAK BOLEH DELETE SBB PEMBELI BUKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA 24 JAM,INGAT KE SENANG KE NAK DELETE, KALAU DALAM SATU ROW ADA 6 HELAI, YG TERJUAL CUMA 2 HELAI, LAGI 4 HELAI KAMI NAK SIMPAN DALAM MUZIUM KE. TUJUAN DI PAPARKAN YG TELAH TERPALANG,BUKAN YG PALANG DAH LAMA,BARU JEKKK PALANG DALAM MASA 2 HARI,UTK TUJUAN RUJUKAN PEMBAYARAN PELANGGAN KAMI JUGA,JADI HARAP TAK MENJADI MASALAH KEPADA MATA ANDA, OK

S: SAKIT MATA LAAA TENGOK, BALIK2 SEMUA TERPALANG JER
KAMI NAK WAT CEMANA KALAU JUALAN TUDUNG TU TERLAKU KE, LAKU KE... BUKAN SALAH KAMI JIKA TUDUNG TERPALANG DALAM MASA SEHARI,KECIK ATI SAYA ADA YG SAMPAI MARAH2 KENAPA ASYIK KENA PALANG JE, PAGI BELUM PALANG,MASUK TGHARI @ PETANG DAH PALANG.TAKKAN NAK BEKUKAN TAKNAK JUAL KALAU ADA ORG NAK BELI,KAN

S: AWAK MASUKAN GAMBAR TUDUNG YG DAH TERJUAL KE, SBB KALAU TANYA JE ASYIK HABIS
SETIAP HARI AKAN ADA YG BARU MASUK, KALAU CT MASUKKAN GAMBAR YG DAH TERJUAL, APA KE HEII NYA AMBIK GAMBAR SAMPAI NAK PATAH PINGGANG HUHU

S: NAK TUKAR BOLEH ORDER SAYA SEMALAM?
MAAF, TAK BOLEH, TUKARAN DALAM MASA 12 JAM SHJ

S: SAYA KENA BOOK @ SELESAI KAN URUSAN DALAM MASA BERAPA LAMA?
3 HARI SAHAJA,KATAKAN BELI@BOOK AHAD, BAYAR KENA SEBELUM SELASA YEAA...

S: NAK BAYAR ANSURAN BOLEH?
MAAF SESANGAT TAK BOLEH SBB CT AMBIK SEMUA CASH DR SUPPLIER, TANPA CONSIGMENT, DAN TELAH JUAL DENGAN HARGA KBHARU,ATAU KALAU ANDA ORG LUAR DATANG SENDIRI KE SINI PUN PENIAGA KBHARU TAKKAN BG HARGA SEMACAM CT JUAL, SBB ACCENT YG DI GUNAKAN

S: NAK BOOK AWAL BULAN, BAYAR AKHIR BULAN BOLEH?
JUGA TAK LEH, MAAF YEA. BOLEH TUNGGU HUJUNG BULAN, JANGAN RUNSING SBB TUDUNG CTREDZUAN AKAN DI UPDATE DAN AKAN SENTIASA DI TAMBAH BARU



HARAP MEMBANTU
~ ctredzuan's


Sunday, 25-May-2008 07:00 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN UTK PELANGGAN / SAHABAT

assalamualaikum semua,
kat sini ct nak umumkan yg ctredzuan tak pernah kenal, berurusan atau agen atau bersangkut paut dengan seorang peniaga tudung bernama FAZIAH BADRI @ FAIZAH BADRI yg mana pernah suatu masa dulu pernah masuk terangkan mengenai kualiti tudung bawal dalam fotopages ctredzuan di sini, beliau hanya kenalan di sini sahaja, stok ct tak pernah menyamai @ supplier kami dr yg sama,

ini adalah kerana kami telah mendapat banyak sms dan call dr mereka yg membuat urusan dengan nama di atas, yg mana peniaga di atas telah memberitahu ada berkaitan dengan ctredzuan @ kualiti kami adalah sama dan kebanyakkan yg sms ct memberitahu sdang mencari beliau yg telah hilang setelah berurusan dengan nama di atas, telah menghilangkan diri dan taktau ke mana pergi selepas duit di bank in kan, saya dengan ini ingin membuat kenyataan, kami ct dan redzuan tak pernah kenal antara satu sama lain dengan faziah @ faizah badri, sekian terima kasih.


hati2 lah dalam membuat urusan jual beli di internet kerana ramai yg ikhlas dan ramai yg sebaliknya dalam beruruniaga, sendiri ambil pedoman utk diri sendiri juga..


Thursday, 22-May-2008 22:44 Email | Share | | Bookmark
pengumuman pagi jumaat

assalamualaikum, demi memenuhi keperluan dan permintaan pelanggan ct memohon banyak2 maaf sbb semalam janji dengan kawan2 / pelanggan nak masukkan tudung baru pagi jumaat ni, tapi tudung baru tak dapat ambil gambar sbb rumah ct blackout sejak jam 9 malam - 3 pagi, memang menyiksakan, adehhh... harap kawan2 yg nak tudung semalam bersabar ye,sentiasalah tekan butang refresh ni , yg dalam bulatan merah tu, utk sentiasa tgk tudung yg baru masuk @ tudung yg telah di palang dr masa ke semasa. terima kasih..

tudung dah masuk, kod SKC tak sempat nak paparkan sbb dah ada yg choppp semua 35 helai stok baru ambil pagi ni


Thursday, 15-May-2008 23:33 Email | Share | | Bookmark
selamat hari guru...

assalamualaikum, dedikasi ini ct tujukan istimewa buat guru yg pernah mengajar ct dr sekolah tadika raja dewa kota bharu, sekolah rendah kebangsaan zainab 1 kota bharu dan sekolah menengah zainab 1 kota bharu, ingat tak ingat nama guru masa sekolah tadika dulu - guru kelas ct masa tu adalah wanita pertama yg melahirkan anak kembar di dalam negeri kelantan. masa tu reti tak reti dok tengok keratan akbar di dinding bilik guru besar, nampak cikgu pangku anak, kita nak baca tak pandai sbb masa tu tadika kan, tanya guru besar, kenapa cikgu masuk paper, guru besar bgtau sbb cikgu lahir anak kembar pertama dalam negeri kelantan, ohh.. bangganya guruku ..

sekolah rendah - paling ct ingat dalam ingatan ni arwah cikgu rohani,isteri kepada cikgu tahir guru kebudayaan, arwah meninggal masa ct sekolah menengah kalau tak salah. arwah terlalu sabar dalam mendidik,ct memang nakal masa darjah 1 hijau masa tu.darjah 2 cikgu chinese, lupa nama apa, tapi cikgu feveret sbb beliau ajar english, darjah 3 - 6 antara cikgu2 yg masih dalam ingatan nama2 yg memahat kefahaman dalam diri sehingga berjaya sampai ke tahap ini, mampu membaca mengira - terima kasih cikguku : miss tan, mrs nadarajah, cikgu mahisham, cikgu faridah, puan noriah, dan ramai lagi, masuk ke tingkatan, antara guru yg ct ingat nama - cikgu maheran, cikgu sakinah, arwah cikgu mimi aminah yg baru meninggal bulan lepas [isteri kepada irfan bakti], ustaz hadi [mentor mcm program ayah angkat] cikgu norhayati dan ramai lagi..

memang tak terkira nilai dan budi cikgu walau merotan atau menampar kapit sekalipun di pipi ku ini,huhu.. tiada manusia setanding dirimu wahai guru, kau pendidik, kau lah lilin pembakar diri utk anak didik mu. mcm kata dr fadzillah kamsah, makna guru = GU : PEMECAH , RU : KEGELAPAN kalau tak silap translate dalam bahasa jepun beliau bgtau dalam MHI tadi. selamat hari guru, semoga beroleh kesejahteraan, hanya Allah yg mampu membalas jasa dan budi kalian.


Sunday, 6-Apr-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
mukaddimah hari ini......

Assalamualaikum wbt..

ct nak minta maaf banyak2, sekiranya anda yg ct janjikan nak masukkan tudung baru, tapi sekiranya anda tekan refresh,rata2 tung yg anda tak nampak emalam, tapi harini telah kelihatan palang, ianya telah di beli runcit mahupun borong oleh kekawan yg lain dengan rakusnye, hehe.. maaf guna perkataan tu, sbb tak sangka tudung di masukkan jam 2pg, jam 3 pagi, zassssss ...!! habis licin.

jadi ct minta maaf masa masukkan tudung tu, terutama bg yg berhasrat nak membeli, ada yg minta sms sekiranya gambar di masukkan, ct segan nak sms kacau2 kalau seawal jam 2pg, atau subuh hari, tup2 jam2 tu juga tudung habis, tapi jangan runsing pada yg teringin nak membeli dengan ct, pernah beli sebelum ni atau baru nak mulai mengenali produk ctredzuan, ct akan masukkan setiap hari peringkat ke peringkat tudung ni supaya anda semua dapat sama rata dapat merembat juga tudung2 ini,

bagi tudung yg di palang tak boleh request ulang beli terutama yg bersulam mcm BGE, BGK, BGD, AS, SS sbb terhad sangat2 nak carikan yg sama balik sah2 payah. kalau jenis BGS, BGA, OB, ML, pyramid, manik, oktant ori, batu gajah ombak dsb insyaAllah, bgtau saja kalau nak, ct akan carikan stok sbb dia senang, cuma berlian je lain2, warna2 sama banyak dalam satu kuantiti.


tudung baru dah masuk 7april, sila tengok bawah


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net