Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Aug-2007 23:08 Email | Share | | Bookmark




assalamualaikum semua,
maaf pada pm dan email yg masih tak sempat berbalas, sms yg lambat di balas, ct ke hospital hantar suami, harini, sempat online sekejap2 je, online dr henpon td tak berapa laju sbb EDGE kat kelantan masih merangkak.cuma boleh reply pm jer. maaf bebanyak tudung rm35 yg di janji, ada tetap ada, simpan pitih anda, hehe.


kedai online ct cuma menjual bawal no.1 dan bawal akbar yakni bawal yg lebih tinggi kelas nya dr bawal no.1 , semua tiada bawal korea, ramai yg sms tanya, bawal korea ke sbb kalau yg berlian ct boleh jual murah2, kedai ct jual bawal jepun sahaje yerrrr


Tuesday, 7-Aug-2007 01:00 Email | Share | | Bookmark
Jom Borong Tudung buat Business...!!

semua stok pemborong habis~!!



ADA 10 HELAI SAHAJA ~ SOLD TO PUAN NAFIN SABAH


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA ~ SOLD TO PUAN NAFIN SABAH


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA ~ SOLD TO EKAY100



Monday, 6-Aug-2007 10:47 Email | Share | | Bookmark

askum kawan2,

saya kena fitnah le pulak kat Cari forum,banyak benar ujian semenjak2 ni.. memang hati busuk betul, kenapa nak reka nick baru semata2 nak fitnah ct yea.. heran betul.. kenapa tak pakai dua2 nick dia yg dia pakai kat Cari forum yg glamer tu, takpelah.. semua ni ujian.. masyaAllah.. semoga Allah perlihatkan sebenar peribadi dia pada tatap ramai





sudah2 lahh.. bukannya hamba dengkikan cikgu pun, saya mengaku saya anak murid cikgu, tak elok peribadi cikgu buat mcm ni di umum, tak berapa cantik lah cikgu

sabar... sabar wahai hatiku...

bangsa melayu yg telah rebah dengan perasaan hasad dengki,
setakat berniaga ni tak pernah lagi ct jual kat kakbom ni..
alahaii... masih nak main2 bom sedangkan malaysia dah lama merdeka..




satu je buat nasihat kakbom yg masih duk masuk FP ct kat sini yea.. kalau ct jual mahal, rasanya tudung2 dibawah tu semua org tak beli kak.. erm.. sebelum nak hentam org tu buat kajian dulu yek, kalau tak laku ct tak lama berniaga online, dah bungkus gulung tikar dahh

ikut logik takkan jual tudung serendah RM27 pun masih mahal, pulak tu bawal no. 1 dan bawal akbar bukannya bawal korea kak bom .. tak baik gaduh2 mcm gini, semua ni pinjaman Allah semata. saya kena kakbom kat luar sebenarnya, saya dah pernah jumpa kakbom kat luar sebenarnya,bukan baru, sejak awal penglibatan jual batik lagi,kalau nak bina strategi sendiri, jangan sampai menabur pasir ke periuk org lain, Allah marah tuu. nabi minta kita lihat kebaikkan org sebelum kita menggali keburukan org, dan compare dengan kelemahan diri sendiri, dapat tak kita buat sebaik org buat perbuatan baik dekat kita.sejahat mana org yg nak kita fitnah tu,kita kena selalu pikirkan kebaikkan yg pernah di buat org yg kita fitnahkan atau akan fitnahkan.



Quote:
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.

[1] Alif, Laam, Miim.

[2] Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: Kami beriman, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu cubaan)?

[3] Dan demi sesungguhnya! Kami telah menguji orang-orang yang terdahulu daripada mereka, maka (dengan ujian yang demikian), nyata apa yang diketahui Allah tentang orang-orang yang sebenar-benarnya beriman dan nyata pula apa yang diketahuiNya tentang orang-orang yang berdusta.

[4] Bahkan patutkah orang-orang yang melakukan kejahatan menyangka bahawa mereka akan terlepas dari azab Kami? Amatlah buruk apa yang mereka hukumkan itu.

[5] Sesiapa yang percaya akan pertemuannya dengan Allah (untuk menerima balasan), maka sesungguhnya masa yang telah ditetapkan oleh Allah itu akan tiba (dengan tidak syak lagi) dan Allah jualah Yang Maha Mendengar, lagi Maha Mengetahui.


Sunday, 5-Aug-2007 16:10 Email | Share | | Bookmark
Tudung Bawal bunga lebih tebal dan kemas, lagi murah!!

SENARAI TUDUNG DI BAWAH TELAH HABIS
SIARAN UTK RUJUKAN SAHAJA, UTK ORDER BARU SILA TENGOK PALING ATAS YER




















stok tudung smocking yg dah lama tak masuk,
kali ni masuk terhad, stok akan datang rasanya tak tahu ada ke tak lagi
































Saturday, 4-Aug-2007 22:57 Email | Share | | Bookmark
senarai minggu ini yg telah habis



HABIS DAHH...... TENGOK ATAS YERR,




ADA 15 HELAI SAHAJA - SOLD TO BENJEZZY

========================================



ADA 20 HELAI SAHAJA - SOLD TO BENJEZZY 5 PCS, KPAH LAHADATU 10PCS, KC SABAH 5 PCS

========================================



ADA 20 HELAI SAHAJA - SOLD TO BENJEZZY & K.PAH LAHADATU

========================================



ADA 20 HELAI SAHAJA - SOLD TO BENJEZZY & K.PAH LAHADATU


========================================



ADA 20 HELAI SAHAJA - SOLD TO BENJEZZY & K.PAH LAHADATU


========================================

TIADA DALAM GAMBAR:

KERAWANG RM78 - 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO K.PAH LAHADATU
KERAWANG RM73 - 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO K.PAH LAHADATU
DATO K AYAK RM85 - 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO KC SABAH

Quote:


sedikit nota kaki:

saya tiada kedai, saya cuma peniaga kecil2an dr rumah, urusan jualbeli melalui internet sahaja, saya tak pernah mengaku yg ada kilang tudung / apa2 kilang yg anda dengar,pesaing sihat bersainglah dengan sihat, tak elok mengata2 di belakang sesama peniaga , melalui apa sekalipun, wallahualam. sudah2 lah nak memerli satu sama lain,semua ni bukan selamanya,bersifat sementara sahaja,jangan jadi melayu yg layu,layu dek hasad dengki di sebalik kejayaan org lain.nak berjaya bukan begitu caranya,pada saya.... Allah itu adil!


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net