Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Aug-2007 23:13 Email | Share | | Bookmark
pengumuman...

sekiranya ct lama ak update di fotopages bermaknan fp telah down, mcm semalam 2 hari down tak dapat bawa masuk barang2 baru, jadi sila agihkan cursor anda ke siaran baru yer http://ctredzuan.com

tracking number sepanjang merdeka sales:

RD827852729MY - LIANA JB
RD827852794MY - SONGKETENUN79
RD827852785MY - MIA QISTINA
RD827852777MY - AYUAZURY
RD827852763MY - NOR HASIMAH
RD827852750MY - MAS AYU
RD827852746MY - ZALPERMAI
RD827852732MY - KAK MIST


Assalamualaikum kekawan..
mana2 parcel yg ct hantar telah sampai tolong sms ye, sbb kebanyakkan ct check dah sampai, bimbang takut sampai ke bahagian admin @ h&R tapi pihak atasan tak bagi kat nama sepatutnya, ini dah kerap terjadi kat pejabat2 besar.

kain saree songket masih banyak stok,melainkan yg telah habis langsung nombor SS35, SS36

lain2 masih ada. tapi SS17 ada sepasang jer lagi. pandangan ikhlas, ramai pembeli puas hati dengan kualiti kain yg tak sekeras thai silk, tapi dia tebal sikit dr songket PMS yg ct jual, kalau warna gelap memang exactly nampak mcm songket terengganu ori. tapi tak lah 100% kan, nanti marah lak penjual songket terengganu


nantikan jualan merdeka yg akan berlangsung di kedai online CtRedzuan insyaAllah seawal malam ni, ct akan masukkan banyak lagi items baru berharga RM50 termasuk pos daftar. tungguuuuu yerr


Monday, 20-Aug-2007 17:58 Email | Share | | Bookmark
saree songket murah dan comei utk raya

Assalamualaikum, pada yg ingin membuat jualan sendiri, inilah masanya!! rebut peluang org dah mula beli kain utk Raya,sms ct utk harga luar dugaan harga borong songket ini, minima harga borong cuma 10psg.

contoh bukaan beberapa kain:


WARNA PURPLE MANGGIS


SONGKET SARI HIJAU SOFT..



SONGKET SARI BIRU SOFT..



perhatian: BOOKING DAN PEMBAYARAN DALAM MASA 3 HARI SAHAJA, JUALAN BERLANGSUNG SEHINGGA KAIN2 TELAH HABIS. utk booking cepat boleh sms ct yer

SAREE SONGKET - RM45 harga promosi~!!

kain kualiti bukan mcm saree,di panggil saree sbb corak dia exactly mcm saree
jenis kain seaakan thai silk, tak perlu lining
setiap bahagian kain sarung lain dengan bahagian baju
bahagian baju ada bunga tampuk tabur
pasaran luar RM55 - 60 sepasang















Sunday, 19-Aug-2007 15:59 Email | Share | | Bookmark
pengumuman.......~!!

stok pemborong telah ada kat tangan mcm sulam senyum RM75, dato k simple RM55, kerawang segala mak nenek kerawang, manjalara, anggur, dan yg dah lama ramai duk tanya, ingat tak haritu manjalara edisi berlian ombak tepi RM75 sehelai, ada 18 helai dengan ct. utk cepat respon sila sms ye, sbb pagi ct tak online

tracking poslaju ahad 19hb Aug:

ED581576576MY - AMIEYANI [KOTAK BERAT 16KGS]
ED581576474MY - NIKI
ED581576514MY - EVAN
ED581576766MY - ERIYANTI
ED581576770MY - MAMAFIQRY
ED581576457MY - SYAMIEZA DANISH & DEALOVA77
ED581576491MY - EKAY100
ED581576783MY - AMIEYANI PARCEL KEDUA
ED581576430MY - S8577
ED581576443MY - MASNAH
ED581576562MY - AINUL
ED581576465MY - YATIE74
ED581576488MY - PUAN CAHYA
ED581576505MY - NORHAYATI



sekiranya rujukan anda tiada, tetapi ct bgtau telah poslaju semalam, bermakna poslaju dilakukan pada kali kedua,yg ni yg pagi suami ct buat,yg ptg poslaju dtg pickup dr rumah resit belum ready,sbb utk perihal timbangan,sila sms utk nombor resit anda

jualan saree songket di berhentikan buat sementara waktu harini utk snap gambar warna2 yg baru sampai, rupanya 100 pasang yg ct ambil dr supplier semalam bukan lah semua nya sama dengan batch sebelum ni,jadi ramai yg pilih dr warna @ tampuk lama,di nasihatkan bersabar dahulu ya sbb nak ambil gambar yg baru dulu,insyaAllah ct siarkan petang ni.warna2 yg lebih best spt belacan, manggis 2 jenis, purple twisties, hijau lumut, hijau gold tebu, coklat beige.

PENGEDAR TUDUNG BAWAL DIPERLUKAN SEGERA!!! TANPA MODAL !!
bagi kawasan Lahad Datu / Kunak / Tawau / Sandakan @ sekitar berdekatan sahaja
jangan contact ct yer, sila contact puan latifah - 016-8217579 / 089-883645
beliau adalah pengurus butik


Batrisyia Beauty Centre,
Tingkat Satu Depan Bank Rakyat,
Bandar Wilayah, Lahad Datu.


syarat2 nya Hanya perlu bawa salinan IC


Wednesday, 15-Aug-2007 11:30 Email | Share | | Bookmark
senarai minggu ini yg telah habis

 
stok di bawah telah habis 13 - 20 August,
siaran utk rujukan sahaja. sekiranya ingin membeli tudung yg sama sila tengok ke posting paling akhir ye


BAWAL NO.1 JEPUN SULAM KONTRA LEBAR + BERLIAN TAMPAL - RM35









bawah ni lain sikit nombor kod,yg ni stok baru tambah 17aug,maaf terpaksa buat sistem nombor jugak sbb banyak order tertukar sbb banyak helai








Thursday, 9-Aug-2007 23:41 Email | Share | | Bookmark
senarai minggu ini yg telah habis

senarai yg telah habis sehingga semalam: 19 Aug

































ADA 12 HELAI SAHAJA


========================================



ADA 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO KAKPAH LAHADATU & ALIYA


========================================



ADA 5 HELAI SAHAJA - SOLD TO ALIYA


========================================



ADA 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO AIN SEREMBAN


========================================




ADA 12 HELAI SAHAJA - SOLD TO ALIYA



========================================



ADA 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO ALIYA


========================================



ADA 10 HELAI SAHAJA - SOLD TO YATIE74


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net