Tudung Bawal CTRedzuan

By: Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Sep-2007 08:04 Email | Share | | Bookmark
segmen utk pemborong - murah & pattern baru sahaja,terkini~!!

 





JOM BUSINESS PROMOSI PRA RAMADHAN!!
stok di sediakan bagi yg berhasrat membuat pembayaran dlm masa 2 hari sahaja~!!



Assalamualaikum, Ramadhan bakal mendatang.. sayuu jer kan.. apa persiapan kita utk menghadapi Ramadhan? membantu meringankan tanggungan suami/keluarga? jom berniaga sendiri!! berniaga kan satu ibadah.. 9 jalan jalan rezeki yg Allah buka,adalah dr kalangan bukan kerja dengan org [yakni membuat perdagangan]

sila baca dengan jelas sebelum membuat sebarang penempahan,utk mengelakkan sebarang kekeliruan. harini ct ingin membuat jualan khusus utk pemborong terlebih dahulu yg mana berhasrat membuat jualan sendiri, bukan tak nak jual kepada individu ye,tapi utk menyenangkan pemborong beli dengan belian kodi,maka ct buka jualan utk pemborong terlebih dahulu,selepas pemborong memilih belian harini barulah ct akan buat jualan kepada individu,

belian terlebih dahulu di buka utk belian sekodi,yg mana mereka yg berhasrat membeli dlm kuantiti kodi,minima belian kodi adalah 20 helai,dan salam satu kodi paling banyak boleh campur 3 jenis sahaja, tidak lebih dr itu.sekiranya anda berhasrat utk membeli lebih dr 30 helai, boleh pilih secara rawak satu design/harga 5 helai,tak semestinya satu design 10helai, contohnya design A = 5 helai, design B = 10 helai dan design C = 10 helai dan satu design lagi wajib genapkan 5 helai, begitulah mengikut kiraan sebaliknya bagi jenis2 lain.ini sebagai contoh sahaja, sekiranya anda ingin membei 1 kodi sahaja, 3 jenis sahaja di benarkan campur,lebih dr itu enggak bisa. sebarang kekeliruan boleh sms supaya ct dapat memberi maklumbalas dengan segera





DALAM SATU BUNDLE 10 HELAI TAK SEMESTINYA SEMUA WARNA ADA
SEKIRANYA MAHU 10 HELAI,BERMAKNA SEMUA 10 HELAI WARNA YG DI SEDIAKAN SAHAJA ADA
BOOKING 2 HARI SAHAJA,ISNIN 10hb SEPT BUKA JUALAN UTK INDIVIDU DAHHH...
HARGA TERTERA HARGA ASAL,UTK HARGA BORONG 10 HELAI / KODI 20 HELAI SMS CT
UTK MENGETAHUI LINK MANA PERLU DI KLIK UTK PAPARAN HARGA KAW2






ADA 16 HELAI SAHAJA,WARNA2 YG SENANG LAKU MCM PINK, PUTIH DAN COKLAT CAIR - habis 11 helai, tinggal lagi warna putih, coklat , pink,hitam



========================================





ADA 10 HELAI SAHAJA


========================================




ADA 10 HELAI SAHAJA - habis 5 helai



========================================





ADA 10 HELAI SAHAJA - habis 5 helai



========================================





ADA 6 HELAI SAHAJA - habis semua


========================================





ADA 5 HELAI SAHAJA - habis semua



========================================





ADA 10HELAI SAHAJA



========================================





ADA 14 HELAI SAHAJA - habis 5 helai




========================================





ADA 10 HELAI SAHAJA - habis semua



========================================





ADA 10 HELAI SAHAJA - habis semua


========================================





ADA 10 HELAI SAHAJA - habis 5 helai




==================================





keterangan: bawal akhbar juga dari jepun tapi ianya pengilang lain,ianya juga seakan bawal no.1 tapi lebih lembut dan beza harga ciling bawal akhbar lebih mahal sedikit dr bawal asli no.1, tudung jualan ct cuma jual bawal asli no.1 dan bawal akhbar dr Jepun sahaja, tak kira murah ataupun mahal.kami tidak menjual kain2 tudung bawal dr india @ korea, abaikan sekiranya anda mendengar kami menjual bawal korea sedangkan yg tertera bawal jepun sahaja


Thursday, 6-Sep-2007 22:31 Email | Share | | Bookmark
jom jom rembat kain nak buat stock clearance sebelom jadi baju!!

assalamualaikum,harini ct ada kain nak bikin sale,
order tolong sms yek sbb pagi ct



KAIN DOP DYE CINDERELLA OPEL BERBATU

HARGA ASAL RM57 - MEGASALE RM36

batu ikut warna kain
kebanyakkan warna gelap sbb benang hitam
kain tak terlalu jarang,sedang2 ajer
kain tak merekah di pakai
satu bunga banyak helai ada,utk pakai satu famili boleh










========================================



jualan penghabisan stok saree songket

kualiti kain seakan songket pakistan
kain tak memeri dan tak merekah bila di pakai
baju 2 meter, kain sarung 2 meter
warna hijau tua dan pink purple ada sepasang shj

HARGA ASAL RM45 - MEGASALE RM37











========================================

KAIN KOREA SILK GRED A

kain dijamin tak memeri, tak memecah
kain sejuk dan jatuh
pasaran luar sepasang RM38
satu bunga ada 16 helai sama

HARGA ASAL RM35 - MEGASALE RM23..!!











nak sambar cepat sms saja......~!!!


Tuesday, 4-Sep-2007 16:54 Email | Share | | Bookmark
jom borong tudung Raye~!!

edited


Friday, 31-Aug-2007 06:42 Email | Share | | Bookmark
senarai rujukan pembeli

 
senarai di bawah telah habis
siaran utk rujukan sahaja:





















TUDUNG BAWAL NO.1 SULAM TEBAL 5 LAPIS - BERLIAN OKTANT RM54
promosi sempena kemerdekaan ke 50,sehelai RM50 sahaja










































Tuesday, 28-Aug-2007 22:33 Email | Share | | Bookmark
pengumuman

Assalamualaikum,
mulai dr harini, stok baru individu dan pemborong akan lebih di pergiatkan lagi, akan lebih banyak lagi kemasukkan stok baru, maka dengan ini ct akan mengasingkan jualan mengikut jenis tudung2 tertentu ke web ct yg sedang dalam pembinaan kemasukkan produk2 jualan, sila klik di sini yer http://ctredzuan.com

kat sana barangan akan lebih diperluaskan, banyak barang2 siap spt baju kurung / melayu akan di lancarkan insyaAllah sikit masa lagi, ct akan mula stop jualan kain pasang bermula 1 Ramadhan nanti, dan akan terus menjual baju wanita dan lelaki siap, jahitan kualiti butik. nanti kan yg ni nanti. stok2 tudung akan di masukkan ke web ct mulai esok sekiranya ct tak masukkan ke sini, sbb fotopages kekadang down, tak dapat update selama 2 hari.

jom ke http://ctredzuan.com kat sana ada shoutbox, boleh borak2 atau tanya soalan urgent tanpa sms @ email ct, sembang dan borak apa saja, dan browse lah menu2 yg telah di sediakan.


terima kasih di atas sokongan anda yg berterusan, jualan di hangatkan lagi, sekali lagi ct ulang ye, utk dapatkan harga borong, minima 10 helai boleh campur2, kalau nk lebih rendah jom borong harga kodi, sms @ email ct utk list semua ittew.. utk pembeli serius saja, peniaga menyamar, pembeli sesaja tanye awass taw

pengumuman sikit lagi, kalau ct tak reply sms / email @ tak jawab call mulai jam 7pg - 12 tghari, harap bersabar ye, itu adalah waktu tido kami sbb malam memang tak tido, bayangkan balik ambik stok dr supplier selewat jam 2.30 pagi, terus suami snap gambar,sambung tugas editing sampai subuh, lepas subuh baru time tido kami kekadang


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net